Cut the Rope iPhone için

(26)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Bağımlılık yapan ve sevimli bulmaca aksiyonu

Cut the Rope, eğlenceli, bağımlılık yaratan oynanışa ve üst düzey sevimliliğe sahip fizik tabanlı bir bulmaca oyunudur.

Bir gün kapınızı açtığınızda bir paket görürsünüz, bir delik ve içinde iki sevimli yanıp sönen göz. Sevimli küçük yeşil yaratığın şekerle beslenmesi gerekiyor - bu yüzden Cut the Rope hikayesi devam ediyor ve oyunun amacı garip evcil hayvanınızı beslemek.

Her seviye bir parça şekerle başlar. bir ip. Parmağınızı kaydırmak ipi kesecek ve şekerin sevimli evcil hayvanınızın bekleyen ağzına düşmesine izin verecektir. Cut the Rope, kesilecek çok sayıda halat, havada uçuşan baloncuklar, sivri uçlar ve daha fazlasıyla bu işi giderek daha karmaşık hale getiriyor.

Cut the Rope, temel olarak şaşırtıcı ve el becerisinin bağımlılık yaratan karışımı nedeniyle başarılı oluyor. Planlamak için çıldırtıcı süreçlerin yanı sıra, şekerin hedefine ulaşması için iPhone'un çoklu dokunmatik ekranını hızlı bir şekilde kullanmanız, saniyeler içinde kesinlik ile kesmeniz ve patlatmanız gerekecek. Ama Cut the Rope asla can sıkıcı olmaz. Bu, karşınıza ne çıkarsa çıksın oynamaya devam edeceğiniz oyunlardan biri.

Cut the Rope, Angry Birds, iOS için en iyi gündelik oyunlardan biri olarak, görünüşte basit fikirleri son derece bağımlılık yapıcı bir oyunla birleştiriyor.

Değişiklikler

• Om Nom Hikayeleri oyun içinde çizgi film izle! Yeni bölümler için beklemede kalın! Ücretsiz 3 Süper Güç! Her birinde en fazla 5 seviye kutusu bulunan 3 mevsim. Tüm oyun öğelerini deneyin! iPhone 5 grafik desteği GameCenter desteği

AVANTAJLAR

• Öğrenmesi kolay
  • tonlarca seviye
  • Harika kontroller

DEZAVANTAJLAR

• Çok bağımlılık mı?

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

Cut the Rope iPhone için

• Ödeme

• Türkçe dilinde
  • V 2.5
  • 3.5

(26)
  • Güvenlik Durumu

Cut the Rope hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Cut the Rope denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.